Barbecue

Het lekkerste barbecuevlees voor de echte liefhebber!

Een geslaagde barbecue valt of staat met heerlijk vlees. Bent u van plan om een barbecue te houden en bent u hiervoor op zoek naar de lekkerste stukjes vlees? Slagerij Angerman is de specialist om uw barbecue hiervan te voorzien. Met verschillende soorten eigen gemaakte worsten en barbecueproducten zijn wij uniek en weten wij iedere liefhebber met volle teugen te laten genieten van ons tongstrelende barbecuevlees. Wilt u een barbecue met vlees dat perfect op smaak is? Slagerij Angerman regelt het voor u!

 

  • Eigen gemaakte worst en barbecueproducten
  • Meester worstmaker
  • Legendarisch gemarineerde karbonades
  • Stel zelf uw barbecuepakket samen
  • Levering van borden en bestek is mogelijk

 

Bekijk hier onze BBQ aanbiedingen!

 

Ambachtelijke slagerij Angerman

Slagerij Angerman is al jarenlang een ambachtelijke slager die garant staat voor unieke recepten. Daarbij houden wij duurzaamheid hoog in het vaandel en gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Met ons barbecuevlees bent u gegarandeerd van het beste stukje vlees dat u in tijden heeft gehad. Zo staan wij onder andere bekend om onze unieke, eigengemaakte worsten en legendarische gemarineerde karbonades. Deze specialiteiten komen uit onze eigen worstmakerij. Het is zelfs mogelijk om uw barbecuepakket geheel naar eigen wens samen te stellen.

Barbecuepakket zelf samenstellen

Maak gebruik van de mogelijkheid om uw eigen barbecuepakket samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor heerlijke spareribs, de perfect biefstuk, drumsticks, entrecote, diverse steaks, veel soorten spiesen en echte Beierse braadworst. Voor de culinaire genieter kunnen wij uw overheerlijke barbecuepakket compleet maken met frisse salades, rauwkost, vers stokbrood en diverse sauzen. Om het voor u helemaal gemakkelijk te maken, leveren wij u ook het gewenste aantal borden en bestek.

Smakelijke barbecuehapjes voor kinderen

Ook voor de kinderen hebben wij de lekkerste barbecueproducten. Zo hebben wij speciaal voor de kleintjes smakelijke kinderspiesjes, hamburgertjes, worstjes en handige, lekkere globespiesjes. Zo kunt u een perfect barbecuepakket samenstellen wanneer u met uw gezin lekker gaat barbecueën of voor een kinderfeestje.

Puur genieten

Bent u een echte liefhebber en wilt u alleen het lekkerste stukje vlees op uw barbecue? Dan zit u bij Slagerij Angerman gebakken. Bestellen kan eenvoudig via 0598-432100. U bent uiteraard ook van harte welkom bij onze slagerij aan de Hoofdweg 164 – C in Siddeburen.

 

Telefonisch BBQ pakket bestellen! of Bel mij even terug!

 

 

Barbecue pakketten

van Slagerij Angerman 

 

 Bekijk hier onze BBQ aanbiedingen!

 

Genieten met aangenaam gezelschap in sfeervolle omgeving. Ook uw tuin is zo omgetoverd in een gezellige plek waar familieleden, buren, vrienden enthousiast aanschuiven. Frisse salades, fruitige wijnen en natuurlijk een lekker stukje vlees op de BBQ. Wij kunnen het u en uw gasten uitstekend naar de zin maken!

Pakket 1

Gemarineerde Karbonade, Saté, Shaslick, Braadworst
€ op aanvraag

Pakket 2

Wild west steak, Braadworst, Saté, Hamburger
€ op aanvraag

Pakket 3

Filetlap, Gemarineerde karbonade, Shaslick, Braadworst, Saté
€ op aanvraag

Pakket 4

Steak Alabama, Morsterdsteak, Gemarineerde speklap, Saté, Seizoenschijf
€ op aanvraag

Pakket 5 (Populair)

8 soorten vlees, Mix van alles (4 stuk per persoon)
€ op aanvraag

Pakket 6

Biefstukspies, Gemarineerde kipfilet, Runderhamburger, Kip piri-piri spies
€ op aanvraag

 

Wij maken uw BBQ compleet

Ook is er een mogelijkheid voor BBQ compleet.
2 soorten salades, stokbrood, kruidenboter en 3 sausjes
€ op aanvraag

Borden en bestek erbij?

Ja hoor dat kan ook bij Slagerij Angerman. Wij leveren ook uw bestek  +  borden.

Al zin in een BBQ dan maar Bestellen?

Bestellen kan eenvoudig via 0598 432 100, Wij willen graag persoonlijk contact zodat we met u mee kunnen denken over de BBQ.

 

Telefonisch BBQ pakket bestellen! of Bel mij even terug!

 

Barbecue - Barbecuevlees - Slagerij - Ambachtelijke slager