Meester slager Delfzijl

De ambachtelijke meester slager van Delfzijl en omstreken!

Bent u op zoek naar het beste stukje vlees, heerlijke ambachtelijk bereide worsten of feesthapjes voor uw barbecue, gourmetavond of feest? Dan bent u bij Slagerij Angerman aan het juiste adres. Abel Angerman, de meester slager van Delfzijl en omstreken, is met zijn unieke recepten de beste in zijn soort. Al jarenlang maakt hij op een duurzame, ambachtelijke manier vele soorten worsten en vleeswaren. Wilt u uw culinaire avond naar een hoogtepunt brengen? Kom dan gerust eens langs bij onze slagerij om onze producten te proeven of bestel direct uw vleeswaren door telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Ambachtelijke slager

Slagerij Angerman maakt al jarenlang op een duurzame, ambachtelijke manier unieke eigengemaakte worsten en barbecueproducten. Door de jarenlange ervaring en ambachtelijke manier van produceren mag Slagerij Angerman zich inmiddels de meester slager van Delfzijl en omstreken noemen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid!

 

Meester-Slager-Angerman--snijden-vlees-Delfzijl. Meester-Slager-Angerman-Snijdend-vlees-groot-Delfzijl. Meester-Slager-Angerman.jpg

 

Zelf uw vleespakket samenstellen

Naast dat wij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, vinden wij een goede service minimaal net zo belangrijk. Het is bij ons dan ook mogelijk om geheel naar eigen wens uw vleespakket samen te stellen. Zo kunt u onze legendarische gemarineerde karbonades combineren met onze unieke worsten, verschillende soorten spiesjes, diverse steaks, biefstukjes en nog veel meer. Daarnaast kunnen we uw heerlijke vleespakket aanvullen met frisse salades, rauwkost, vers stokbrood en de heerlijkste sauzen. De meester slager van Delfzijl en omstreken brengt uw avond naar een culinair hoogtepunt.

 

Bekijk hier alle mogelijkheden voor uw barbecue

Verse gourmetschotels

Heeft u een gezellig avondje gourmetten op de planning staan en bent u daarvoor op zoek naar heerlijke stukjes vlees en de lekkerste verse salades? Ook dan zit u bij ons gebakken. Met onze heerlijke gourmetschotels, bestaande uit saté, hamburgers, kogelbiefstuk, varkensschnitzel, slavink, kipfilet en shoarmavlees wordt het een avond volop genieten. Deze overheerlijke stukjes vlees kunnen wij aanvullen met unieke, verse salades om zo uw avond helemaal compleet te maken.

Dé slager voor uw feestjes en partijen!

Voor welke gelegenheid dan ook: wij zijn er voor u met onze overheerlijke vleeshapjes. Verkrijgbaar in verschillende soorten, direct klaar om in de pan of op de barbecue te gooien, gevarieerd en bovenal heel lekker. Probeer eens de overheerlijke hapjesschaal uit onze eigen worstmakerij; hierbij hebt u de keuze uit de standaardschaal, de luxe schaal of onze bijzondere verrassingsschaal. Een feest is pas compleet met de culinaire hoogstandjes van de meester slager van Delfzijl en omstreken.

Net even beter…

Wilt u uw barbecue, gourmetavond of feestje compleet maken met de ambachtelijke producten van Slagerij Angerman? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de slagerij aan de Hoofdweg 164-C in Siddeburen of neem telefonisch contact met ons op en bestel direct uw vleeswaren.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

Meester slager Delfzijl - Gourmetschotels - Vleespakketten - Ambachtelijke slager