Meester slager Sappermeer

De ambachtelijke meester slager van Sappermeer!

Bent u op zoek naar het beste en lekkerste stukje vlees voor uw barbecue, gourmetavond of feestje? In dat geval zit u bij Slagerij Angerman, de meester slager van (omgeving) Sappermeer, gebakken. Met unieke recepten heeft Slagerij Angerman producten in huis die u bijna nergens meer ziet. De duurzame, eigengemaakte, ambachtelijke producten brengen uw feestje naar een culinair hoogtepunt. Bent u benieuwd naar onze heerlijke producten en zou u deze graag eens willen proeven? Breng dan gerust een bezoekje aan onze slagerij. U kunt uiteraard ook direct uw vleeswaren bij ons bestellen door contact op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Ambachtelijke slager

Slagerij Angerman is al jarenlang een ambachtelijke slager. Abel Angerman mag zich met zijn unieke, eigengemaakte worsten en barbecueproducten met recht de meester slager van (omgeving) Sappermeer noemen. Bij Slagerij Angerman kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit!

  

Uw eigen vleespakket samenstellen

De meester slager van Sappermeer en omstreken staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een perfecte service. Daarom kunt u bij ons uw eigen vleespakket samenstellen. Zo kunt u naar hartenlust onze legendarische gemarineerde karbonades combineren met onze heerlijke worsten, diverse steaks, biefstukjes, verschillende soorten spiesjes en nog veel meer. Ook voor kinderen hebben wij lekkere vleesproducten. Wij vullen uw vleespakket graag aan met onze frisse salades, rauwkost, verse stokbroden en heerlijke sauzen om uw avond tot een culinair hoogtepunt te brengen.

 

Lees hier wat wij kunnen betekenen voor uw barbecue

Verse gourmetschotels

Heeft u een gezellig avondje gourmetten op de planning staan en bent u daarvoor op zoek naar heerlijke stukjes vlees en de lekkerste verse salades? Ook dan zit u bij ons gebakken. Met onze heerlijke gourmetschotels, bestaande uit saté, hamburgers, kogelbiefstuk, varkensschnitzel, slavink, kipfilet en shoarmavlees wordt het een avond volop genieten. Deze overheerlijke stukjes vlees kunnen wij aanvullen met unieke, verse salades om zo uw avond helemaal compleet te maken.

Dé slager voor uw feestjes en partijen!

Voor welke gelegenheid dan ook: wij zijn er voor u met onze overheerlijke vleeshapjes. Verkrijgbaar in verschillende soorten, direct klaar om in de pan of op de barbecue te gooien, gevarieerd en bovenal heel lekker. Probeer eens de overheerlijke hapjesschaal uit onze eigen worstmakerij; hierbij hebt u de keuze uit de standaardschaal, de luxe schaal of onze bijzondere verrassingsschaal. Een feest is pas compleet met de culinaire hoogstandjes van de meester slager van Sappermeer en omstreken.

Net even beter…

Wilt u uw barbecue, gourmetavond of feestje compleet maken met de ambachtelijke producten van Slagerij Angerman? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de slagerij aan de Hoofdweg 164-C in Siddeburen of neem telefonisch contact met ons op en bestel direct uw vleeswaren.

 

Telefonisch contact opnemen

Meester slager Sappermeer - Gourmetschotels - Vleespakketten - Ambachtelijke slager