Meester slager Slochteren

De ambachtelijke meester slager van Slochteren!

Gaat u barbecueën, gourmetten of organiseert u misschien een evenement en bent u daarvoor op zoek naar een meester slager? Abel Angerman van Slagerij Angerman is de meester slager van Slochteren en omstreken. Al jarenlang maakt hij op een duurzame, ambachtelijke manier vele soorten worsten en vleeswaren. Bent u benieuwd hoe de ambachtelijke producten van de meester slager van Slochteren proeven en zou u deze misschien willen bestellen? Kom dan gerust langs bij de meester slager aan de Hoofdweg 164-C in Slochteren of bestel direct uw vleeswaren door telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Ambachtelijke slagerij

Slager Abel Angerman is opgegroeid in een echte slagersfamilie en is inmiddels al jarenlang een ambachtelijke slager bij Slagerij Angerman. Met het maken van zelfgemaakte, ambachtelijke worsten en barbecueproducten mag Slagerij Angerman zich met recht de meester slager van Slochteren noemen. Bent u voor uw barbecue, gourmetavond of evenement/feestje op zoek naar een meester slager met het lekkerste vlees van de hoogste kwaliteit? Dan zit u bij Slagerij Angerman gebakken.

Meester-Slager-Angerman-snijden-vlees-Slochteren Meester-Slager-Angerman-Snijdend-vlees-groot-mes-Slochteren Meester-Slager-Angerman

 

Zelf uw vleespakket samenstellen

Naast dat wij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, vinden wij een goede service minimaal net zo belangrijk. Het is bij ons dan ook mogelijk om geheel naar eigen wens uw vleespakket samen te stellen. Zo kunt u onze legendarische gemarineerde karbonades combineren met onze unieke worsten, verschillende soorten spiesjes, diverse steaks, biefstukjes en nog veel meer. Daarnaast kunnen we uw heerlijke vleespakket aanvullen met frisse salades, rauwkost, vers stokbrood en de heerlijkste sauzen. De meester slager van Slochteren en omstreken brengt uw avond naar een culinair hoogtepunt.

 

Lees hier wat wij kunnen betekenen voor uw barbecue

Verse gourmetschotels

Heeft u een gezellig avondje gourmetten op de planning staan en bent u daarvoor op zoek naar heerlijke stukjes vlees en de lekkerste verse salades? Ook dan zit u bij ons gebakken. Met onze heerlijke gourmetschotels, bestaande uit saté, hamburgers, kogelbiefstuk, varkensschnitzel, slavink, kipfilet en shoarmavlees wordt het een avond volop genieten. Deze overheerlijke stukjes vlees kunnen wij aanvullen met unieke, verse salades om zo uw avond helemaal compleet te maken.

Uw slager voor feestjes!

Ook wanneer u een feestje organiseert en daarvoor op zoek bent naar verschillende soorten vleeshapjes, kunt u bij ons terecht. Onze hapjes zijn gevarieerd, heel erg lekker en kunnen direct de pan in of op de barbecue gelegd worden. Kortom, lekker én gemakkelijk! Daarnaast hebben wij als meester slager voor alle gelegenheden in (omgeving) Slochteren een uniek aanbod. Zo maken wij bijvoorbeeld ook poppen van vlees, waarmee u de bourgondische Sarah of de barbecueënde Abraham versteld kan doen staan. Wij brengen uw feestje naar een uniek, culinair hoogtepunt.

Net even beter…

Wilt u uw barbecue, gourmetavond of feestje op culinair gebied naar een hoger plan tillen, dan zit u met de eigengemaakte, ambachtelijke vleesproducten van Slagerij Angerman gebakken. Kom gerust eens langs aan de Hoofdweg 164-C in Slochteren om onze producten te proeven of bestel direct uw vleeswaren door contact met ons op te nemen.

 

Telefonisch contact opnemen

Meester slager Slochteren - Gourmetschotels - Vleespakketten - Ambachtelijke slager