Meester slager Ten Post

De ambachtelijke meester slager van Ten Post!

Gaat u barbecueën, gourmetten of organiseert u misschien een evenement en bent u daarvoor op zoek naar een meester slager? Abel Angerman van Slagerij Angerman is de meester slager van Ten Post en omstreken. Al jarenlang maakt hij op een duurzame, ambachtelijke manier vele soorten worsten en vleeswaren. Bent u benieuwd hoe de ambachtelijke producten van de meester slager van Ten Post proeven en zou u deze misschien willen bestellen? Kom dan gerust langs bij de meester slager aan de Hoofdweg 164-C in Ten Post of bestel direct uw vleeswaren door telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Ambachtelijke slagerij

Slager Abel Angerman is opgegroeid in een echte slagersfamilie en is inmiddels al jarenlang een ambachtelijke slager bij Slagerij Angerman. Met het maken van zelfgemaakte, ambachtelijke worsten en barbecueproducten mag Slagerij Angerman zich met recht de meester slager van Ten Post noemen. Bent u voor uw barbecue, gourmetavond of evenement/feestje op zoek naar een meester slager met het lekkerste vlees van de hoogste kwaliteit? Dan zit u bij Slagerij Angerman gebakken.

  

 

Ambachtelijke vleespakketten voor uw barbecue

Het is ook mogelijk om naar eigen wens uw vleespakketten samen te stellen. Zo kunt u precies kiezen welke heerlijke vleessoorten u op uw barbecue wilt hebben. Daarbij zijn wij er ook voor de kleintjes met onze smakelijke kinderspiesjes, hamburgertjes, worstjes en globespiesjes. Kortom, de meester slager van Ten Post heeft alles in huis om uw barbecue perfect te laten verlopen.

 

Lees hier wat wij kunnen betekenen voor uw barbecue

Heerlijke gourmetschotels

Gaat u lekker gourmetten? Ook dan kunnen wij u een onvergetelijke avond bezorgen. Met onze heerlijke, verse gourmetschotels bestaande uit saté, hamburgers, kogelbiefstuk, varkensschnitzel, slavink, kipfilet en shoarmavlees zult u als fijnproever alleen maar genieten. Om het gourmetfeest helemaal compleet te maken, vullen wij uw gourmetschotel graag aan met onze heerlijke frisse salades.

Uw slager voor feestjes!

Ook wanneer u een feestje organiseert en daarvoor op zoek bent naar verschillende soorten vleeshapjes, kunt u bij ons terecht. Onze hapjes zijn gevarieerd, heel erg lekker en kunnen direct de pan in of op de barbecue gelegd worden. Kortom, lekker én gemakkelijk! Daarnaast hebben wij als meester slager voor alle gelegenheden in (omgeving) Ten Post een uniek aanbod. Zo maken wij bijvoorbeeld ook poppen van vlees, waarmee u de bourgondische Sarah of de barbecueënde Abraham versteld kan doen staan. Wij brengen uw feestje naar een uniek, culinair hoogtepunt.

Net even beter…

Wilt u uw barbecue, gourmetavond of feestje op culinair gebied naar een hoger plan tillen, dan zit u met de eigengemaakte, ambachtelijke vleesproducten van Slagerij Angerman gebakken. Kom gerust eens langs aan de Hoofdweg 164-C in Ten Post om onze producten te proeven of bestel direct uw vleeswaren door contact met ons op te nemen.

 

Telefonisch contact opnemen

Meester slager Ten Post - Gourmetschotels - Vleespakketten - Ambachtelijke slager