Worstenmakerij

Op zoek naar lekkere soorten worst?

 

Slagerij Angerman is uw gediplomeerd meester worstmaker .

Wij verkopen vele soorten zelfgemaakte worsten en vleeswaren. Wij vinden het belangrijk om in een modern uitgeruste worstmakerij te werken. Op deze manier waarborgt onze meester worstmaker de kwaliteit van onze regelmatige bekroonde ambachtelijke producten.

Vleeswarenassortiment

Wij zorgen vaak voor een verrassing doordat wij ons vleeswarenassortiment verversen met nieuwe (seizoens)producten! Het gaat ons erom dat u smakelijk kunt genieten van een verrukkelijk product. Wij produceren verschillende soorten droge worst, leverworst en gebraden worst vanuit eigen recept. Men komt van heinde en verre, speciaal voor de worsten van onze worstmaker!

Hoge kwaliteit

De worsten worden gemaakt van ingrediënten van een erg hoge kwaliteit. Ze vormen de basis voor een goed eindproduct. Wij werken volgens beproefde methodes en vertrouwde recepten. Wij verrassen u keer op keer en wij voorzien u in heerlijke worst en zalige vleesproducten waarmee u thuis kunt komen.

Bel voor contact

Neem een kijkje naar wat wij allemaal te bieden hebben op deze site. Als contact op wilt nemen met Slagerij Angerman, dan kunt u bellen naar 0598-432-100. Wij willen heel graag persoonlijk contact!