Hapjesschaal

Iets te vieren? Laat de hapjes over aan uw slager!

Slagerij Angerman is uw slager voor feestjes!

U kunt bij Slagerij Angerman terecht voor allerhande soorten vleeshapjes voor elke gelegenheid. Deze zijn kant-en-klaar voor gebruik en zijn gevarieerd en vooral heel erg lekker. U kunt de hapjes direct in de pan gooien of op de barbecue leggen, lekker én gemakkelijk.

Menig klant staat er niet bij stil dat met vlees heel veel lekkere maar ook leuke dingen gedaan kunnen worden. Zo hebben wij als slager voor feestjes voor verschillende gelegenheden een uniek aanbod. Wij maken bijvoorbeeld ook poppen van vlees waarmee u de Bourgondische Sarah of de barbecueënde Abraham versteld kan doen staan!

 

Bekijk hier onze HAPJES aanbiedingen!


Wij hebben een gevarieerd aanbod, bijvoorbeeld de heerlijke hapjesschaal uit eigen worstmakerij. U hebt hierbij de keuze uit de standaardschaal, de luxe schaal of onze bijzondere verrassingsschaal. Gezelligheid gegarandeerd! Dit vullen wij maar al te graag aan met frisse salades die met veel zorg bereid zijn in eigen keuken. Denk bijvoorbeeld aan een met ambachtelijke saladedeeg opgemaakte salade met verse vruchten van het seizoen en rauwkost.

Als u vragen hebt of wilt bestellen dan kan dit via 0598-432-100. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier op deze website. De slager voor feestjes vindt u in Siddeburen bij Slagerij Angerman.