Meester slager Appingedam

De ambachtelijke meester slager van Appingedam!

Bent u op zoek naar het beste en lekkerste stukje vlees voor uw barbecue, gourmetavond of feestje? In dat geval zit u bij Slagerij Angerman, de meester slager van (omgeving) Appingedam, gebakken. Met unieke recepten heeft Slagerij Angerman producten in huis die u bijna nergens meer ziet. De duurzame, eigengemaakte, ambachtelijke producten brengen uw feestje naar een culinair hoogtepunt. Bent u benieuwd naar onze heerlijke producten en zou u deze graag eens willen proeven? Breng dan gerust een bezoekje aan onze slagerij. U kunt uiteraard ook direct uw vleeswaren bij ons bestellen door contact op te nemen.

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Ambachtelijke slager

Slagerij Angerman is al jarenlang een ambachtelijke slager. Abel Angerman mag zich met zijn unieke, eigengemaakte worsten en barbecueproducten met recht de meester slager van (omgeving) Appingedam noemen. Bij Slagerij Angerman kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit!

 

 Meester-Slager-Angerman-snijden-vlees-Appingedam /Meester-Slager-Angerman-Snijdend-vlees-groot-mes-Appingedam Meester-Slager-Angerman

 

Uw eigen vleespakket samenstellen

De meester slager van Appingedam en omstreken staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een perfecte service. Daarom kunt u bij ons uw eigen vleespakket samenstellen. Zo kunt u naar hartenlust onze legendarische gemarineerde karbonades combineren met onze heerlijke worsten, diverse steaks, biefstukjes, verschillende soorten spiesjes en nog veel meer. Ook voor kinderen hebben wij lekkere vleesproducten. Wij vullen uw vleespakket graag aan met onze frisse salades, rauwkost, verse stokbroden en heerlijke sauzen om uw avond tot een culinair hoogtepunt te brengen.

 

Bekijk hier alle mogelijkheden voor uw barbecue

 

Heerlijke gourmetschotels

Gaat u lekker gourmetten? Ook dan kunnen wij u een onvergetelijke avond bezorgen. Met onze heerlijke, verse gourmetschotels bestaande uit saté, hamburgers, kogelbiefstuk, varkensschnitzel, slavink, kipfilet en shoarmavlees zult u als fijnproever alleen maar genieten. Om het gourmetfeest helemaal compleet te maken, vullen wij uw gourmetschotel graag aan met onze heerlijke frisse salades.

Uw slager voor feestjes!

Ook wanneer u een feestje organiseert en daarvoor op zoek bent naar verschillende soorten vleeshapjes, kunt u bij ons terecht. Onze hapjes zijn gevarieerd, heel erg lekker en kunnen direct de pan in of op de barbecue gelegd worden. Kortom, lekker én gemakkelijk! Daarnaast hebben wij als meester slager voor alle gelegenheden in (omgeving) Appingedam een uniek aanbod. Zo maken wij bijvoorbeeld ook poppen van vlees, waarmee u de bourgondische Sarah of de barbecueënde Abraham versteld kan doen staan. Wij brengen uw feestje naar een uniek, culinair hoogtepunt.

Net even beter…

Wilt u uw barbecue, gourmetavond of feestje op culinair gebied naar een hoger plan tillen, dan zit u met de eigengemaakte, ambachtelijke vleesproducten van Slagerij Angerman gebakken. Kom gerust eens langs aan de Hoofdweg 164-C in Siddeburen om onze producten te proeven of bestel direct uw vleeswaren door contact met ons op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Meester slager Appingedam - Gourmetschotels - Vleespakketten - Ambachtelijke slager