Meester slager Harkstede

De ambachtelijke meester slager van Harkstede!

Gaat u barbecueën, gourmetten of organiseert u misschien een evenement en bent u daarvoor op zoek naar een meester slager? Abel Angerman van Slagerij Angerman is de meester slager van Harkstede en omstreken. Al jarenlang maakt hij op een duurzame, ambachtelijke manier vele soorten worsten en vleeswaren. Bent u benieuwd hoe de ambachtelijke producten van de meester slager van Harkstede proeven en zou u deze misschien willen bestellen? Kom dan gerust langs bij de meester slager aan de Hoofdweg 164-C in Harkstede of bestel direct uw vleeswaren door telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Ambachtelijke slagerij

Slager Abel Angerman is opgegroeid in een echte slagersfamilie en is inmiddels al jarenlang een ambachtelijke slager bij Slagerij Angerman. Met het maken van zelfgemaakte, ambachtelijke worsten en barbecueproducten mag Slagerij Angerman zich met recht de meester slager van Harkstede noemen. Bent u voor uw barbecue, gourmetavond of evenement/feestje op zoek naar een meester slager met het lekkerste vlees van de hoogste kwaliteit? Dan zit u bij Slagerij Angerman gebakken.

 

Meester-Slager-Angerman-snijden-vlees-Harkstede.jpg Meester-Slager-Angerman-Snijdend-vlees-groot-mes-Harkstede. Meester-Slager-Angerman

 

Ambachtelijke vleespakketten voor uw barbecue

Het is ook mogelijk om naar eigen wens uw vleespakketten samen te stellen. Zo kunt u precies kiezen welke heerlijke vleessoorten u op uw barbecue wilt hebben. Daarbij zijn wij er ook voor de kleintjes met onze smakelijke kinderspiesjes, hamburgertjes, worstjes en globespiesjes. Kortom, de meester slager van Harkstede heeft alles in huis om uw barbecue perfect te laten verlopen.

 

Lees hier wat wij kunnen betekenen voor uw barbecue

Verse gourmetschotels

Heeft u een gezellig avondje gourmetten op de planning staan en bent u daarvoor op zoek naar heerlijke stukjes vlees en de lekkerste verse salades? Ook dan zit u bij ons gebakken. Met onze heerlijke gourmetschotels, bestaande uit saté, hamburgers, kogelbiefstuk, varkensschnitzel, slavink, kipfilet en shoarmavlees wordt het een avond volop genieten. Deze overheerlijke stukjes vlees kunnen wij aanvullen met unieke, verse salades om zo uw avond helemaal compleet te maken.

Dé slager voor uw feestjes en partijen!

Voor welke gelegenheid dan ook: wij zijn er voor u met onze overheerlijke vleeshapjes. Verkrijgbaar in verschillende soorten, direct klaar om in de pan of op de barbecue te gooien, gevarieerd en bovenal heel lekker. Probeer eens de overheerlijke hapjesschaal uit onze eigen worstmakerij; hierbij hebt u de keuze uit de standaardschaal, de luxe schaal of onze bijzondere verrassingsschaal. Een feest is pas compleet met de culinaire hoogstandjes van de meester slager van Harkstede en omstreken.

Net even beter…

Wilt u uw barbecue, gourmetavond of feestje compleet maken met de ambachtelijke producten van Slagerij Angerman? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de slagerij aan de Hoofdweg 164-C in Harkstede of neem telefonisch contact met ons op en bestel direct uw vleeswaren.

 

Neem direct telefonisch contact op!

Meester slager Harkstede - Gourmetschotels - Vleespakketten - Ambachtelijke slager