Meester slager Hoogezand

De ambachtelijke meester slager van Hoogezand!

Bent u op zoek naar het beste en lekkerste stukje vlees voor uw barbecue, gourmetavond of feestje? In dat geval zit u bij Slagerij Angerman, de meester slager van (omgeving) Hoogezand, gebakken. Met unieke recepten heeft Slagerij Angerman producten in huis die u bijna nergens meer ziet. De duurzame, eigengemaakte, ambachtelijke producten brengen uw feestje naar een culinair hoogtepunt. Bent u benieuwd naar onze heerlijke producten en zou u deze graag eens willen proeven? Breng dan gerust een bezoekje aan onze slagerij. U kunt uiteraard ook direct uw vleeswaren bij ons bestellen door contact op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Ambachtelijke slager

Slagerij Angerman is al jarenlang een ambachtelijke slager. Abel Angerman mag zich met zijn unieke, eigengemaakte worsten en barbecueproducten met recht de meester slager van (omgeving) Hoogezand noemen. Bij Slagerij Angerman kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit!

 

Meester-Slager-Angerman-snijden-vlees-Hoogezand Meester-Slager-Angerman-Snijdend-vlees-groot-mes Slager-Angerman

 

Uw eigen vleespakket samenstellen

De meester slager van Hoogezand en omstreken staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een perfecte service. Daarom kunt u bij ons uw eigen vleespakket samenstellen. Zo kunt u naar hartenlust onze legendarische gemarineerde karbonades combineren met onze heerlijke worsten, diverse steaks, biefstukjes, verschillende soorten spiesjes en nog veel meer. Ook voor kinderen hebben wij lekkere vleesproducten. Wij vullen uw vleespakket graag aan met onze frisse salades, rauwkost, verse stokbroden en heerlijke sauzen om uw avond tot een culinair hoogtepunt te brengen.

 

Lees hier wat wij kunnen betekenen voor uw barbecue

Verse gourmetschotels voor speciale gelegenheden

Ook wanneer u van plan bent te gaan gourmetten, leveren wij u precies wat u nodig heeft. Zo leveren wij u heerlijke, verse gourmetschotels bestaande uit saté, hamburgers, kogelbiefstuk, varkensschnitzel, slavink, kipfilet en shoarmavlees, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om deze aan te vullen met onze culinaire verse salades, rauwkost, vers stokbrood en geweldige sauzen. De meester slager van Hoogezand maakt uw speciale gelegenheid onvergetelijk!

Dé slager voor feestjes!

Slagerij Angerman is de meester slager voor uw feestjes in (omgeving) Hoogezand. De verschillende soorten vleeshapjes zijn kant-en-klaar voor gebruik, gevarieerd en vooral heel erg lekker. Probeer eens onze heerlijke hapjesschaal uit onze eigen worstmakerij of laat je verrassen met onze bijzondere verrassingsschaal. Uiteraard vullen wij deze ook graag aan met onze frisse salades; beeld u zich eens in hoe lekker een ambachtelijke saladedeeg opgemaakt met verse vruchten zal smaken op uw feestje. Een feest is pas geslaagd met culinaire hoogstandjes!

Net even beter…

Wilt u gebruik maken van de ambachtelijke producten van de meester slager van Hoogezand? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de slagerij aan de Hoofdweg 164-C in Hoogezand of bestel direct uw vleeswaren door contact met ons op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

Meester slager Hoogezand - Gourmetschotels - Vleespakketten - Ambachtelijke slager