Meester slager Meerstad

De ambachtelijke meester slager van Meerstad!

Gaat u barbecueën, gourmetten of organiseert u misschien een evenement en bent u daarvoor op zoek naar een meester slager? Abel Angerman van Slagerij Angerman is de meester slager van Meerstad en omstreken. Al jarenlang maakt hij op een duurzame, ambachtelijke manier vele soorten worsten en vleeswaren. Bent u benieuwd hoe de ambachtelijke producten van de meester slager van Meerstad proeven en zou u deze misschien willen bestellen? Kom dan gerust langs bij de meester slager aan de Hoofdweg 164-C in Meerstad of bestel direct uw vleeswaren door telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Ambachtelijke slagerij

Slager Abel Angerman is opgegroeid in een echte slagersfamilie en is inmiddels al jarenlang een ambachtelijke slager bij Slagerij Angerman. Met het maken van zelfgemaakte, ambachtelijke worsten en barbecueproducten mag Slagerij Angerman zich met recht de meester slager van Meerstad noemen. Bent u voor uw barbecue, gourmetavond of evenement/feestje op zoek naar een meester slager met het lekkerste vlees van de hoogste kwaliteit? Dan zit u bij Slagerij Angerman gebakken.

 

Meester-Slager-Angerman-snijden-vlees-Meerstad Meester-Slager-Angerman-Snijdend-vlees-groot-mes-meerstad Meester slager Angerman

 

Uw eigen vleespakket samenstellen

De meester slager van Meerstad en omstreken staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een perfecte service. Daarom kunt u bij ons uw eigen vleespakket samenstellen. Zo kunt u naar hartenlust onze legendarische gemarineerde karbonades combineren met onze heerlijke worsten, diverse steaks, biefstukjes, verschillende soorten spiesjes en nog veel meer. Ook voor kinderen hebben wij lekkere vleesproducten. Wij vullen uw vleespakket graag aan met onze frisse salades, rauwkost, verse stokbroden en heerlijke sauzen om uw avond tot een culinair hoogtepunt te brengen.

 

Lees hier wat wij kunnen betekenen voor uw barbecue

Heerlijke gourmetschotels

Gaat u lekker gourmetten? Ook dan kunnen wij u een onvergetelijke avond bezorgen. Met onze heerlijke, verse gourmetschotels bestaande uit saté, hamburgers, kogelbiefstuk, varkensschnitzel, slavink, kipfilet en shoarmavlees zult u als fijnproever alleen maar genieten. Om het gourmetfeest helemaal compleet te maken, vullen wij uw gourmetschotel graag aan met onze heerlijke frisse salades.

Dé slager voor uw feestjes en partijen!

Voor welke gelegenheid dan ook: wij zijn er voor u met onze overheerlijke vleeshapjes. Verkrijgbaar in verschillende soorten, direct klaar om in de pan of op de barbecue te gooien, gevarieerd en bovenal heel lekker. Probeer eens de overheerlijke hapjesschaal uit onze eigen worstmakerij; hierbij hebt u de keuze uit de standaardschaal, de luxe schaal of onze bijzondere verrassingsschaal. Een feest is pas compleet met de culinaire hoogstandjes van de meester slager van Meerstad en omstreken.

Net even beter…

Wilt u uw barbecue, gourmetavond of feestje compleet maken met de ambachtelijke producten van Slagerij Angerman? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de slagerij aan de Hoofdweg 164-C in Meerstad of neem telefonisch contact met ons op en bestel direct uw vleeswaren.

 

Telefonisch contact opemen

Meester slager Meerstad - Gourmetschotels - Vleespakketten - Ambachtelijke slager