Meester slager Siddeburen

De ambachtelijke meester slager van Siddeburen!

Gaat u barbecueën, gourmetten of organiseert u misschien een evenement en bent u daarvoor op zoek naar een meester slager? Abel Angerman van Slagerij Angerman is de meester slager van Siddeburen en omstreken. Al jarenlang maakt hij op een duurzame, ambachtelijke manier vele soorten worsten en vleeswaren. Bent u benieuwd hoe de ambachtelijke producten van de meester slager van Siddeburen proeven en zou u deze misschien willen bestellen? Kom dan gerust langs bij de meester slager aan de Hoofdweg 164-C in Siddeburen of bestel direct uw vleeswaren door telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Ambachtelijke slagerij

Slager Abel Angerman is opgegroeid in een echte slagersfamilie en is inmiddels al jarenlang een ambachtelijke slager bij Slagerij Angerman. Met het maken van zelfgemaakte, ambachtelijke worsten en barbecueproducten mag Slagerij Angerman zich met recht de meester slager van Siddeburen noemen. Bent u voor uw barbecue, gourmetavond of evenement/feestje op zoek naar een meester slager met het lekkerste vlees van de hoogste kwaliteit? Dan zit u bij Slagerij Angerman gebakken.

 

  

 

Ambachtelijke vleespakketten voor uw barbecue

Het is ook mogelijk om naar eigen wens uw vleespakketten samen te stellen. Zo kunt u precies kiezen welke heerlijke vleessoorten u op uw barbecue wilt hebben. Daarbij zijn wij er ook voor de kleintjes met onze smakelijke kinderspiesjes, hamburgertjes, worstjes en globespiesjes. Kortom, de meester slager van Siddeburen heeft alles in huis om uw barbecue perfect te laten verlopen.

 

Lees hier wat wij kunnen betekenen voor uw barbecue

Verse gourmetschotels voor speciale gelegenheden

Ook wanneer u van plan bent te gaan gourmetten, leveren wij u precies wat u nodig heeft. Zo leveren wij u heerlijke, verse gourmetschotels bestaande uit saté, hamburgers, kogelbiefstuk, varkensschnitzel, slavink, kipfilet en shoarmavlees, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om deze aan te vullen met onze culinaire verse salades, rauwkost, vers stokbrood en geweldige sauzen. De meester slager van Siddeburen maakt uw speciale gelegenheid onvergetelijk!

Dé slager voor feestjes!

Slagerij Angerman is de meester slager voor uw feestjes in (omgeving) Siddeburen. De verschillende soorten vleeshapjes zijn kant-en-klaar voor gebruik, gevarieerd en vooral heel erg lekker. Probeer eens onze heerlijke hapjesschaal uit onze eigen worstmakerij of laat je verrassen met onze bijzondere verrassingsschaal. Uiteraard vullen wij deze ook graag aan met onze frisse salades; beeld u zich eens in hoe lekker een ambachtelijke saladedeeg opgemaakt met verse vruchten zal smaken op uw feestje. Een feest is pas geslaagd met culinaire hoogstandjes!

Net even beter…

Wilt u gebruik maken van de ambachtelijke producten van de meester slager van Siddeburen? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de slagerij aan de Hoofdweg 164-C in Siddeburen of bestel direct uw vleeswaren door contact met ons op te nemen.

 

Telefonisch contact opnemen

Meester slager Siddeburen - Gourmetschotels - Vleespakketten - Ambachtelijke slager