Meester slager Zuidbroek

De ambachtelijke meester slager van Zuidbroek!

Bent u op zoek naar het beste en lekkerste stukje vlees voor uw barbecue, gourmetavond of feestje? In dat geval zit u bij Slagerij Angerman, de meester slager van (omgeving) Zuidbroek, gebakken. Met unieke recepten heeft Slagerij Angerman producten in huis die u bijna nergens meer ziet. De duurzame, eigengemaakte, ambachtelijke producten brengen uw feestje naar een culinair hoogtepunt. Bent u benieuwd naar onze heerlijke producten en zou u deze graag eens willen proeven? Breng dan gerust een bezoekje aan onze slagerij. U kunt uiteraard ook direct uw vleeswaren bij ons bestellen door contact op te nemen.

 

Neem direct telefonisch contact op!

 

 

Ambachtelijke slager

Slagerij Angerman is al jarenlang een ambachtelijke slager. Abel Angerman mag zich met zijn unieke, eigengemaakte worsten en barbecueproducten met recht de meester slager van (omgeving) Zuidbroek noemen. Bij Slagerij Angerman kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit!

  

 

Ambachtelijke vleespakketten voor uw barbecue

Het is ook mogelijk om naar eigen wens uw vleespakketten samen te stellen. Zo kunt u precies kiezen welke heerlijke vleessoorten u op uw barbecue wilt hebben. Daarbij zijn wij er ook voor de kleintjes met onze smakelijke kinderspiesjes, hamburgertjes, worstjes en globespiesjes. Kortom, de meester slager van Siddeburen heeft alles in huis om uw barbecue perfect te laten verlopen.

 

Lees hier wat wij kunnen betekenen voor uw barbecue

Verse gourmetschotels voor speciale gelegenheden

Ook wanneer u van plan bent te gaan gourmetten, leveren wij u precies wat u nodig heeft. Zo leveren wij u heerlijke, verse gourmetschotels bestaande uit saté, hamburgers, kogelbiefstuk, varkensschnitzel, slavink, kipfilet en shoarmavlees, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om deze aan te vullen met onze culinaire verse salades, rauwkost, vers stokbrood en geweldige sauzen. De meester slager van Siddeburen maakt uw speciale gelegenheid onvergetelijk!

Dé slager voor uw feestjes en partijen!

Voor welke gelegenheid dan ook: wij zijn er voor u met onze overheerlijke vleeshapjes. Verkrijgbaar in verschillende soorten, direct klaar om in de pan of op de barbecue te gooien, gevarieerd en bovenal heel lekker. Probeer eens de overheerlijke hapjesschaal uit onze eigen worstmakerij; hierbij hebt u de keuze uit de standaardschaal, de luxe schaal of onze bijzondere verrassingsschaal. Een feest is pas compleet met de culinaire hoogstandjes van de meester slager van Zuidbroek en omstreken.

Net even beter…

Wilt u uw barbecue, gourmetavond of feestje compleet maken met de ambachtelijke producten van Slagerij Angerman? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de slagerij aan de Hoofdweg 164-C in Siddeburen of neem telefonisch contact met ons op en bestel direct uw vleeswaren.

 

Telefonisch contact opnemen

Meester slager Zuidbroek - Gourmetschotels - Vleespakketten - Ambachtelijke slager